4 december 2022
16:00

UNIK BK U19

Referat: Bollnäs GIF BF U19 - UNIK BK U19

U19 studsade tillbaka snabbt efter poängtappet mot Rättvik och vann med 11-4 mot UNIK i söndagskvällens hemmamatch. I och med segern tog man tillbaka andraplatsen i den haltande tabellen.

UNIK kämpar på och håller igång verksamheten på ett bra sätt. U19-laget strävar på i seriespelet men har hittills haft svårt att hävda sig mot vissa lag. På söndagen hade de dock ledningen med 2-1 mellan den 9:e till den 20:e minuten...

60 bra
U19 är inne i en utvecklingsprocess som ser lovande ut. I söndagens match var man inte på tillräcklig nivå första och sista kvarten men de övriga 60 minuterna (från minut 15 till 75) slutade 10-1 i hemmafavör. Det spelades bra bandy och samtliga spelare var delaktiga både framåt och bakåt.

Philip Heed
Unge herr Heed är värd ett eget omnämnande efter 6 poäng i matchen. Kaptenen tog sin roll och var framträdande

Andraplats
Nu vänder serien för de orangeblå och vi möter UNIK borta i nästa match - den sista före juluppehållet. 18 december springer man ihop igen. Då i Uppsala.
Se gärna tabellen under "serier". U19 skuttar upp på andra plats i tabellen efter Edsbyn och laget ser fram emot en spånnande andra halva

FAKTA
BOLLNÄS GIF BF - UNIK Bandy 11 - 4
(7-2)
Mål Bollnäs: 1-0 (4) Alexander Celin (Edwin Johansson), 2-2 (20) Edwin Johansson (Philip Heed), 3-2 (21) Arvid Croon (Edwin Johansson) 4-2 (25) Philip Heed (Thim Brodin), 5-2 (28) Philip Heed, 6-2 (34) Atte Auvinen, straffslag, 7-2 (36) Iiro Raukko, 8-2 (45) Philip Heed, (Thim Brodin), 9-2 (49) Oliver Bergman (Philip Heed), 10-2 (63) Philip Heed (Iiro Raukko), 11-3 (76) Edwin Johansson (Milo Lindblom)
Skott på mål: BGIF 22 (11) - UNIK 9 (4)
Hörnor: B 9 (0) - U 8 (0)
Utvisningar B 4 x 10 min U: 1 x 10 min